Draft – Online Autism Conference Agenda

Note: Our conference agenda may change at any moment. Please check back for changes.

Saturday, April 9th

8am – 9am PST Temple Grandin Keynote
Track 1 Track 2
9:00 – 10:30pm The Ability to Derive Meaning in the World
For The Child With Autism
Communicating on the Spectrum:?Best practices in supporting work-place communication for people with Autism
10:30am – 11pm 30 minute break 30 minute break
11am – 12:30pm Customized Support ~ Designing supports that work, one person at a time. Description of “Effectiveness of Color”
12:30pm – 1pm 30 minute break 30 minute break
1pm – 2:30pm To Be Scheduled.. Using Creativity and Joy to Bring out the Best in Children with Autism
2:30pm – 3pm 30 minute break 30 minute break
3pm – 4:30pm Raising a Sensory Smart Child: Practical Solutions for Real-Life Challenges The Influence of Rhythm on Movement in Autism based on a model of Cerebellar Dysfunction

Sunday, April 10th

8am – 9am PST Keynote To Be Determined
Track 1 Track 2
9am – 10:30am To Be Scheduled.. Making Inclusion Work – A Commitment to Excellence at School, at Home, and in the Community
10:30am – 11am 30 minute break 30 minute break
11am – 12:30pm Fitness for the Autism Population How Medications Can Help A Good Plan Work Better
12:30pm – 1pm 30 minute break 30 minute break
1pm – 2:30pm To Be Scheduled… Food Matters for Autism – Learn WHY and HOW
2:30pm – 3pm 30 minute break 30 minute break
3pm – 4:30pm Advocacy Topic Educating Students on the Spectrum: Using Evidence-Based Practices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>